01.
Óradíjastanácsadás

A lakberendezési tanácsadás egy olyan szolgáltatás, mely segít Önnek a döntések meghozatalában, a praktikus térrendezéshez, a beszerzéshez...

részletek
02.
Komplextervezés

Az ingatlan adottságait és a megrendelő igényeit összevetve, személyre szabott lakberendezési tervet készítünk Önnek. A megrendelővel való első...

részletek
03.
Tervezésművezetéssel

Amennyiben a belső enteriőr megtervezését tőlünk rendeli meg, kérheti azt is, hogy az Ön által jóváhagyott tervek alapján, a komplett kivitelezést...

részletek
04.
Távtervezésonline

A tervezés ezen módja jellemzően email-levelezés és a „Skype” kommunikációs csatornája útján valósul meg, ezért kevesebb illetve...

részletek

Szolgáltatások

Az otthonunk önmagunk kivetülése, egyszerre árulkodik a benne élők életmódjáról, személyiségéről, esztétikai érzékéről. Fontos, hogy az otthon ne csak jól nézzen ki, hogy ne csak hívogató legyen, hanem praktikus és funkcionális átgondolt, hogy élhető is legyen!

Nagyné Koch Noémi lakberendező
Keressen bátran!
mobil: +36 30 577 9339
email: akantusz@akantuszlakberendezes.hu

Lakberendezési tanácsadás


A ma embere óriási termékválasztékkal, trendek és belsőépítészeti hatások tömkelegével találkozhat nap mint nap, ezért gyakran zavaros és ijesztő feladat eldönteni, hogy mi lesz a legmegfelelőbb az Ön otthonába.
A lakberendezési tanácsadás egy olyan szolgáltatás, mely segít Önnek a döntések meghozatalában, a praktikus térrendezéshez, a beszerzéshez, lakberendezéshez nyújt alternatívákat , és lehetővé teszi, hogy elkerülje a előforduló hibákat.
A helyszínen, pár óra alatt segítséget kaphat és döntéseket hozhat a színvilág meghatározásában, a praktikus térformálásban, a textilek,lámpák, és mobíliák kiválasztásában.
A tanácsadásra általában 2-3 óra szükséges. Ezalatt alaposan átbeszélnek mindent, pontról pontra, egészen addig, amíg megoldás nem születik. A cél – a megoldásokon túl – hogy a fejekben lévő káoszból rend legyen, letisztuljanak az elképzelések.
Többszöri konzultációra is lehetőség van.
A tanácsadásba nem tartozik bele a tervezés, rajzok készítése. Kivételt képeznek a találkozó alatt elkészített vázlatrajzok.
Díjazása óradíjban történik.