01.
Hírekesemények

Tájékozódjon a design világ, a lakberendezés híreiről első kézből! Hazai és nemzetközi kiállítások, események.

A lakberendezés hírei
02.
Trendekstílusok

Ismerje meg a lakberendezési stílusokat! A történelmi alapstílusokat, a helyi mutációkat, a mai is velünk élő modern stílusokat.

A lakberendezés stílusai
03.
Újdonságokvilágából

Tudjon meg mindent a belsőépítészetben és a lakberendezésben használt legújabb technikai újdonságokról, anyagokról!

Újdonságok a lakberendezésben
04.
Legjobbcikkek

Hazai és határon túli magyar nyelvű lapokból válogatunk, a design és a lakberendezés témájával foglalkozó legjobb írásokból.

Lakberendezői lapszemle

A budoár design


2009 budoár dizájnja hibridnek, vegyesnek nevezhető, mivel barokk és hi-tech elemeket egyaránt harmonikusan ötvöz. Egy klasszikus, de ugyanakkor ultramodern trendnek is nevezhető. A lakkozott bútorok és a bársonybevonatú ülőgarnitúrák, ágyak kerülnek előtérbe, amelyek még inkább kihangsúlyozzák lakásunk színeinek intenzitását. A beépített egyszerű vonalvezetésű háztartási gépek harmonikusan beépülnek a környezetbe, amelyek ellensúlyozzák a tükrök túldíszített és aranyozott keretét.
Ez az új trend valóban csak a legbátrabbaknak ajánlott, mivel a formák és színhatások drasztikus változtatását és kombinációját igényli. Az újszerű divathullám már 2007-ben is éreztette hatását, amikor használatba kerültek a fekete üvegből készült csillárok, idén pedig olyan kiegészítők felhasználásával is bővülnek, amelyek a jövőt sejtetik, futurisztikusak és átveszik a minimalista stílus helyét. Általában véve minden ami fényes és csillogó, ebbe az trendbe sorolható. Hódítanak az állatbőrből készült szőnyegek és szőrmék. A zebrabőr és a bundák is divatosakká válnak. Nem feledkezhetünk meg a kristály csillárokról és lámpákról sem. A színek sötétek, szinte drámainak, a bútordarabok nagyok és masszívak, melyek a lakás dekorációs darabjaihoz úgy illeszkednek, hogy egy elegáns,j elenkori belső teret alkossanak.

Forrás:szatmar.ro
Vissza a "lakberendezési stílusok" menüpontba