01.
Hírekesemények

Tájékozódjon a design világ, a lakberendezés híreiről első kézből! Hazai és nemzetközi kiállítások, események.

A lakberendezés hírei
02.
Trendekstílusok

Ismerje meg a lakberendezési stílusokat! A történelmi alapstílusokat, a helyi mutációkat, a mai is velünk élő modern stílusokat.

A lakberendezés stílusai
03.
Újdonságokvilágából

Tudjon meg mindent a belsőépítészetben és a lakberendezésben használt legújabb technikai újdonságokról, anyagokról!

Újdonságok a lakberendezésben
04.
Legjobbcikkek

Hazai és határon túli magyar nyelvű lapokból válogatunk, a design és a lakberendezés témájával foglalkozó legjobb írásokból.

Lakberendezői lapszemle

Márványfestmény – csempe


Sokan sokféle falburkoló megoldást kínálnak egyedi helyiségek és exkluzív terek kialakításához a különféle mázas lapok, bordűrök és üvegmozaikok variációin át a kőlapok és különféle faburkolatok sokaságáig. Mi azonban merőben új, mindezektől teljesen eltérő megoldást nyújtunk. A márványfestmény klasszikus elemeket ötvöző, képzőművészeti remekeket ábrázoló új kollekciónk, amely külföldön már bejáratott, kedvelt technológia. Ezzel a széles téma-, szín- és méretválasztékban kapható termékünkkel konyháját, fürdőszobáját, de akár étkezőjét, télikertjét vagy medencéje környezetét is igazán egyedi stílusban díszíthetik a márványlapokon ábrázolt örök szépségű klasszikus festmények. Ha otthonán túl vállalkozására is kiemelt figyelmet fordít, a márványfestménynek köszönhetően irodája előterének, szállodájának, éttermének vagy üzlethelyiségének is sokkal exkluzívabb megjelenést adhat.

Marvanyfestmény kép

Ön a legnagyobb festők munkái közül válogathat, amelyek hűen tükrözik a remekművek csodás hangulatát, bárhol is kerüljenek “kiállításra”. Csak néhány név a teljesség igénye nélkül: Pila, Manet, Klimt, Michelangelo, Renoir, Van Gogh stb.Marvanyfestmény kép

Az alkalmazott technológiának köszönhetően a kész kép – amely az ábrázolt témától és a választott mérettől függő számú természetes márványcsempéből áll – megőrzi az eredeti alkotás arányait, színvilágát és hangulatát. Mivel a kép készítése során a festékanyag impregnálódik a márvány felületébe, a kész márványfestmény megőrzi a márvány tapintását, továbbra is kirajzolja a kő természetes szerkezetét és felületét. Tehát nincs csillogó máz, nincs lakkréteg, nem kerül torzító üveg a felületre. A festmény UV-stabil, így erős fényben is megőrzi színeit és mintáját. Normál forgalomban kapható termékekkel kiválóan tisztítható, és ellenáll egy átlagos konyhapulton, illetve a környékén fellépő fizikai hatásoknak. A csempék az ismert hidegburkoló-eljárásokkal, fugázás nélkül egyszerűen felrakhatók.Marvanyfestmény kép

forrás: 3d-lakberendezes.hu